Tomātu – spinātu pasta

Viss vienkāršais ir garšīgs! Tomātu – spinātu pasta ātrām pusdienām vai vakariņām, kas garšos ikvienam. 


Nepieciešams (4 personām):

  • 400 g spageti
  • 120 g ķirštomāti
  • 60 g saulē kaltēti tomāti
  • 60 g spinātu lapiņas
  • 100 g cietais siers, sarīvēts
  • šķipsna sāls, pipari, brūnais cukurs un čili pārslas
  • olīveļļa cepšanai

Pagatavošana:

  1. Verdošā ūdenī, kam pievienots nedaudz sāls un olīveļļa liek spageti un vāra līdz gatavi, kā norādīts uz paciņas, nokāš;
  2. Ķirštomātus nomazgā, pārgriež uz pusēm, saulē kaltētus tomātus sagriež nelielos gabalos;
  3. Uzkarsē pannu ar olīveļļu liek cepties abu veidu tomātus, pievieno šķipsnu brūnā cukura un cep 6-8 minūtes;
  4. Tad pievieno spinātus, sāli, piparus, čili pārslas, izvārītos spageti, kārtīgi samaisa, pārber ar sieru un pasniedz.

Veseli ēduši!