Sautēti kabači ar malto gaļu

Vasarā, kad laiku gribās pavadīt ārā, bet arī paēst vajag ir jāgatavo kabaču ēdieni – ātri, vienkārši un gardi. Iesaku papildināt ēdienu ar kādu no gardajām Oak’abbq mērcēm. 


Nepieciešams (4 personām):

  • 3 vidēji lieli kabači
  • 500-700 g maltā gaļa (Iesaku ”Kunturi”)
  • Olīveļļa cepšanai
  • Sāls, pipari – pēc garšas
  • Sauja sakapātu pētersīļu
  • 4 ēdamkarotes Oak’abbq mērce

Pagatavošana:

  1. Dziļā pannā vai katlā ielej olīveļļu, cep malto gaļu līdz tā gatava (14-16 minūtes), pievieno sarīvētus kabačus, garšvielas un sautē 15-25 minūtes uz vidēji lielas uguns. Pievieno sakapātus pētersīļus;
  2. Pasniedz pārlejot mērci.

Veseli ēduši!