Rukolas salāti

Zaļi, veselīgi un galvenais garšīgi – kā neliela maltīte, vai piedeva pamatēdieniem, salāti iederēsies un garšos draugu ballītē, brokastīs un pusdienu kastītē!

2 personām nepieciešams

  • 2 Lielas sauja rukolas lapu
  • 100gr mozarellas siers
  • 6-8 ķiršu tomātiņi
  • 2ēd.k. grauzdēta sezama sēklu eļļa
  • 1tēj.k aveņu balzametiķa
  • 2ēd.k. tomātu pārslas
  • Šķipsniņa sāls
  • Šķipsniņa provansas zaļumu maisījums
  • Sauja zaļo dīgstu

 

  • Šķīvī kārsto rukolas lapas, ķiršu tomātus sagriež četrās daļās katru, un liek pa virsu rukolai.
  • Tad liek mozarellas sieru.
  • Salātus sajauc ar eļļu un etiķi – apmaisa.
  • Pārber ar tomātu pārslām, sāli, zaļumu maisījumu un dīgstiem
  • Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas