kvinojas – kakao cepumi

Šo cepumu pagatavošana ir pa visam ātra un vienkārša. Ideāli līdzi ņemšanai ārā pie dabas, lai baudot ziemas priekus būtu gards našķis un enerģija. 


Nepieciešams (12-16 cepumiem):

  • 20 g uzpūstas kvinojas sēklas (pērku ”Gemoss”)
  • 3 – 4 ēdamkarotes kokosriekstu eļļa
  • 1 – 2 tējkarotes kakao
  • 1 ēdamkarote medus vai dateļu sīrups

Pagatavošana:

  1. Uzkausē kokosriekstu eļļu ar medu vai dateļu sīrupu, pievieno kakao pulveri, tad iemaisa uzpūstās kvinojas sēklas un kārtīgi samaisa
  2. Veido nelielus cepumus, ievieto saldētavā uz 30 minūtēm sastingt, ņem ārā, liek piknika grozā un pasniedz

Veseli ēduši!