Kokosriekstu cepumi

 

 

Atcerieties gardos bērnības kokosriekstu cepumus?! Man šī garša kārojās un meklēju kokosriekstu skaidiņas, lai tos pagatavotu!

12-14 cepumiem nepieciešams:

  • 50gr sviests (istabas temperatūrā)
  • 2 olas
  • 60gr brūnais cukurs
  • 1tēj.k. vaniļas cukurs
  • Šķipsniņa sāls
  • 35gr auzu milti
  • 220gr kokosriekstu skaidiņas (iesaku I love eco, kuras nopērkamas ‘Rimi’)

 

  • Uzkarsē cepeškrāsni uz 180°
  • Sakuļ sviestu, olas, cukurus
  • Pievieno šķipsniņu sāls un miltus – sakuļ
  • Iemaisa kokosriekstu skaidiņas
  • Saveļ nelielas bumbiņas, kārto uz cepamās pannas, kas ieklāta ar cepamo papīru, un bumbiņas ar karotes palīdzību nedaudz uzspiež
  • Cep 10-12 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni