Ķirbis ar pērļu kuskusu un spinātiem

Ķirbis ar pērļu kuskusu un spinātiem – vienkārši, veselīgi un galvenais garšīgi!

Nepieciešams:

  • 800 g ķirbis – sagriezts nelielos gabalos
  • 60 g spinātu lapas
  • 300 – 400 g pērļu kuskus
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls – pēc garšas
  • Čilli pārslas – pēc asuma un garšas
  • ½ tējkarote karija pulvera – ja vēlas

Pagatavošana:

  1. Ķirbi liek verdošā ūdenī un vāra 5-7 minūtes, lai tas ir mīksts, bet ar nedaudz cietu vidiņu, verdošā ūdenī izvāra pērļu kuskusu līdz mīksts
  2. Uzkarsē pannu ar eļļu, apcep ķirbja gabaliņus, pievieno spinātus, pērļu kuskusu, garšvielas, pasautē 5-7 minūtes un pasniedz. Ja vēlas var ēst ar bezpiedevu jogurtu, saldā čilli mērci…

Veseli ēduši!