Dārzeņu voks ar olu nūdelēm un teriyaki mērci

Dārzeņu voks ar olu nūdelēm un teriyaki mērci


Nepieciešams (2-3.pers):

  • 1 kabacis
  • 2 burkāni
  • 120 g brūnie šampinjoni
  • 1 sīpols
  • 250 g teriyaki mērce
  • 500 g olu nūdeles
  • Eļļa cepšanai
  • Šķipsna sāls
  • 2 ēdamkarotes sakapāta kinza (ja vēlas)

Pagatavošana:

  1. Burkānus nomazgā un nomizo, sagriež vai sarīvē smalki burkānus, kabačus. Šampinjonus nomazgā un sagriež četrās daļās, sagriež smalki sīpolu;
  2. Uzkarsē pannu ar eļļu apcep sīpolu līdz tas kļūst caurspīdīgs, pievieno burkānus un cep 5-7 minūtes, tad pievieno kabačus, šampinjonus un šķipsnu sāls visu cep uz vidēji lielas uguns 15-20 minūtes;
  3. Verdošā ūdenī liek olu nūdeles un vāra 5-7 minūtes, uz pannas saceptajiem dārzeņiem pievieno teriyaki mērci un cep vēl 5 minūtes;
  4. Visu sajauc kopā un pasniedz pārberot ar kinzu.

Recepte tapusi sadarbībā ar beziepakojuma veikalu ”Zemes draugs”


Veseli ēduši!