Dārzeņu voks ar olu nūdelēm un teriyaki mērci
Nepieciešams (2-3.pers):
- 1 kabacis
- 2 burkāni
- 120 g brūnie šampinjoni
- 1 sīpols
- 250 g teriyaki mērce
- 500 g olu nūdeles
- Eļļa cepšanai
- Šķipsna sāls
- 2 ēdamkarotes sakapāta kinza (ja vēlas)
Pagatavošana:
- Burkānus nomazgā un nomizo, sagriež vai sarīvē smalki burkānus, kabačus. Šampinjonus nomazgā un sagriež četrās daļās, sagriež smalki sīpolu;
- Uzkarsē pannu ar eļļu apcep sīpolu līdz tas kļūst caurspīdīgs, pievieno burkānus un cep 5-7 minūtes, tad pievieno kabačus, šampinjonus un šķipsnu sāls visu cep uz vidēji lielas uguns 15-20 minūtes;
- Verdošā ūdenī liek olu nūdeles un vāra 5-7 minūtes, uz pannas saceptajiem dārzeņiem pievieno teriyaki mērci un cep vēl 5 minūtes;
- Visu sajauc kopā un pasniedz pārberot ar kinzu.
Recepte tapusi sadarbībā ar beziepakojuma veikalu ”Zemes draugs”
Veseli ēduši!